Освітній процес в Центрі з 18.01.2021 р. буде здійснюватись за дистанційною формою навч...
Засідання обласної методичної секції
12 березня 2015 року в Центрі ПТО м. Житомира відбулось засідання обласної методичної секції педагогічних працівників харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування, плодоовочівництва та дослідницьких професій за темою «Впровадження та поширення перспективного педагогічного і виробничого досвіду в навчально-виховний процес», форма проведення - творча майстерня.
Директор Центру Чернюк П.М. привітав учасників секції та побажав плідної праці.
Керівник секції Малінкіна Н.П. ознайомила присутніх з особливостями впровадження нових ДС ПТО з професій «Овочівник» та «Плодоовочівник».
Методист навчального закладу Любченко Л.В. презентувала особливості вивчення, узагальнення та впровадження перспективного педагогічного і виробничого досвіду в навчально-виробничий процес Центру ПТО м. Житомира.
Відповідно до плану роботи секції, учасники відвідали та обговорили відкриті уроки з предметів професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовок з професій «Продавець продовольчих товарів» (викладач Полякова Ю.О., майстер в/н Глимбоцька О.В.), «Кондитер» (майстер в/н Захарчук Н.В.), позаурочний захід «Хліб – всьому голова» та майстер-клас «Приготування медальйонів» (майстри в/н Водоп’янчук І.В., Шелест І.В.).
Учасники секції ознайомились з навчально-матеріальною базою, комплексним методичним забезпеченням предметів професійно-теоретичної підготовки та виробничого навчання з професій «Продавець продовольчих товарів», «Кухар», «Кондитер», «Офіціант», «Бармен».
В рамках проведення обласної методичної секції відбувся розгляд та обговорення творчих звітів педагогічних працівників, які атестуються в 2015 році при управлінні освіти і науки облдержадміністрації.