Засідання обласної методичної секції

Засідання обласної методичної секції

13 березня, 2015р. 0 повiдомлень 340

       12 березня 2015 року в Центрі ПТО м. Житомира відбулось засідання обласної методичної секції педагогічних працівників харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування, плодоовочівництва та дослідницьких професій за темою «Впровадження та поширення перспективного педагогічного і виробничого досвіду в навчально-виховний процес», форма проведення - творча майстерня.

       Директор Центру Чернюк П.М. привітав учасників секції та побажав плідної праці.

       Керівник секції Малінкіна Н.П. ознайомила присутніх з особливостями впровадження нових ДС ПТО з професій «Овочівник» та «Плодоовочівник».

       Методист навчального закладу Любченко Л.В. презентувала особливості вивчення, узагальнення та впровадження перспективного педагогічного і виробничого досвіду в навчально-виробничий процес Центру ПТО м. Житомира.

       Відповідно до плану роботи секції, учасники відвідали та обговорили відкриті уроки з предметів професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовок з професій «Продавець продовольчих товарів» (викладач Полякова Ю.О., майстер в/н Глимбоцька О.В.), «Кондитер» (майстер в/н Захарчук Н.В.), позаурочний захід «Хліб – всьому голова» та майстер-клас «Приготування медальйонів» (майстри в/н Водоп’янчук І.В., Шелест І.В.).

       Учасники секції ознайомились з навчально-матеріальною базою, комплексним методичним забезпеченням предметів професійно-теоретичної підготовки та виробничого навчання з професій «Продавець продовольчих товарів», «Кухар», «Кондитер», «Офіціант», «Бармен».

      В рамках проведення обласної методичної секції відбувся розгляд та обговорення творчих звітів педагогічних працівників, які атестуються в 2015 році при управлінні освіти і науки облдержадміністрації.

 

 

 

МультиВход
2.1.0