Всеукраїнський конкурс юніорів з кулінарного мистецтва

Всеукраїнський конкурс юніорів з кулінарного мистецтва

29 квітня, 2016р. 0 повiдомлень 609

 Кращі учні Центру ПТО м. Житомира взяли участь у VII Всеукраїнському конкурсі юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу, який відбувся на базі Київського національного університету культури і мистецтв 20-22 квітня 2016 року.

     Кулінарний конкурс у КНУКіМ проходив за підтримки мережі еко-ресторанів «Батьківська хата»  та  Асоціації  Кулінарів України (АКУ).

     Учні також стали учасниками головної  події  –  встановлення Двох Національних рекордів: «Найбільша кількість кухарів на одній локації» та «Найбільша кількість видів вареників» .

      Яскравий флешмоб за участі студентів, знаних шеф-кухарів, відомих рестораторів, викладачів готельно-ресторанної справи, що з’їхалися з усієї України, вражав своєю масштабністю. П’ятсот три людини у формі кухаря зібралися на одній площі та сформували абревіатури організацій-партнерів проекту.

      Наступним досягненням став дуже апетитний рекорд України: «Найбільша кількість вареників на одній локації».

      Після встановлення рекордів учні ПТНЗ Волині мали змогу відвідати майстер-класи від провідних бренд-шефів України.

 У практичних турах VІІ Всеукраїнського конкурсу юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу, який проводився за рекомендаціями Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів (WACS).  

     Кухарі продемонстрували на розсуд фахового журі свою кулінарну майстерність і за результатами змагань отримали:

Номінація «Мініатюри» ІІІ місце – Валентина Лук’янчук(майстер в/н Захарчук  Н.В.)

Номінація «Золотий Український Шеф-кухар року» ІІ місце – Давид Смолянюк (майстер в/н Юрчук Н.І.)

Тож бажаємо молодим кулінарам не зупинятися на досягненому та далі навчатися і ставати ще краще.

  

 

 

МультиВход