Конкурс фахової майстерності

Конкурс фахової майстерності

30 листопада, 2016р. 0 повiдомлень 369

Відповідно до плану Центру ПТО м. Житомира на 2016-2017 н.р. в навчальному закладі 30 листопада відбувся конкурс фахової майстерності з професії «Кухар». У конкурсі брали участь 13 учнів груп № 11, 21, 22.  Програма конкурсу передбачала виконання теоретичного та  практичного завдання. Теоретичний тур полягає у виконанні тестових завдань, які включали питання з предметів „Технологія приготування їжі з основами товарознавства”, „Устаткування підприємств”, „Охорона праці”, „Гігієна та санітарія виробництва”, „Фізіологія харчування”, „Організація виробництва та обслуговування”.

Практичний тур проводився в обладнаній відповідно до діючих нормативів і санітарних норм в лабораторії «Технологія приготування їжі». Зміст завдань передбачав:

1. Нарізання простих форм овочів; 

2.Нарізання складних форм овочів, фруктів, художнє оформлення та використання простих і складних форм нарізок овочів і фруктів в композиції.

За підсумками двох турів рішенням журі конкурсу призові місця посіли:

     - Дурава Юлія –І місце;

     - Рибак Ксенія – ІІ місце;

     - Ігнатенко Іванна – ІІІ місце.

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в оволодінні професією!

 

 

 

МультиВход